Hozzávalók: 20 dkg tisztított sárgaborsó, 1-2 sárgarépa, só, bors, fokhagyma, 2-3 ek liszt, olaj, virsli.
A sárgaborsót a karikára vágott répával felteszem főni, borsozom, sózom, teszek bele fokhagymát ízlés szerint és megfőzöm. A lisztből rántást készítek és besűrítem vele a főzeléket. Súlt virslivel tálalom. A sült virsli úgy készítem el, hogy a virsliket félig bevagdosom, és forró olajban pár percig sütöm.
A sárgaborsót a karikára vágott répával felteszem főni, borsozom, sózom, teszek bele fokhagymát ízlés szerint és megfőzöm. A lisztből rántást készítek és besűrítem vele a főzeléket. Súlt virslivel tálalom. A sült virsli úgy készítem el, hogy a virsliket félig bevagdosom, és forró olajban pár percig sütöm.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése