Keresés ebben a blogban

2010. július 11., vasárnap

Málna szorbet

Frissen leszedem a málnát, alaposan megmosom, majd turmixszal pépesítem. A málnaturmixot szitán átszűröm, hogy a magokat kiválasszam.Negyed liter vizet, negyed liter mézet, egy citrom kifacsart levét felfőzöm, és amikor kihűlt összekeverem a málnával. Fagyasztótálba teszem s a mélyhűtőben kifagyasztom.

2 megjegyzés:

  1. Ezt a málna szorbettet nyár nélkül is elkészíteném olyan jól hangzik. Miket fedezek fel nálad!!!

    VálaszTörlés
  2. Végül is bármilyen gyümölcsből finom a szorbet, nekem málna szokott sok lenni, de az idén ha minden igaz akkor lesz fekete szeder is a nagyszemű fajtából. Akkor megpróbálom fotózni is, persze ha el nem fogy gyorsan.:))

    VálaszTörlés