Keresés ebben a blogban

2012. március 2., péntek

SAJTTAL TÖLTÖTT VIRSLI, FŐTT TOJÁSSAL

Ezt az ételt  kisebbik lányom Krisztina készítette, ő is fotózta :)

Hozzávalók: virsli, trappista sajt, tojás, vaj

A virslikről lehúzom a fóliát, hosszában bevágom, a sajtot csíkokra vágom, beleteszem a virslibe. Egy jénai tálat kivajazok, belerakom a virsliket, mindegyiket megszórom  még reszelt sajttal és sütőben szép pirosra sütöm. Amíg sül a virsli tojást főzök , ezzel együtt tálalom. Teljes kiőrlésű kenyérrel laktató vacsora.

2 megjegyzés:

  1. Szia!

    Mint gasztrobloggernek, szeretném a figyelmedbe ajánlani a gasztro.miner.hu oldalt, ahol a gasztronómiai témájú blogokat jelenítjük meg egy helyen, és az online elérhető Gasztroblogger Szakácskönyvet, ahová blogodból valószínűleg néhány receptet külön is kiemelünk.

    Szeretnénk, ha a Te blogod is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásodat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak). A bejegyzésedből csak egy kivonat jelenik meg honlapunkon és esetlegesen egy kis kép: ha valaki el szeretné olvasni írásodat, akkor a blogodra fog eljutni. A csatlakozásnak anyagi vonzata nincs, a bejegyzések első egy-két mondatának listázásához a blog feedjét dolgozzuk fel, tehát semmilyen technikai teendőd sincs. Az eddigi tapasztalatok alapján napi további 50-100 látogatót is jelenthet, ha bekerül valaki a listába.

    Amennyiben úgy döntöttél, csatlakoznál hozzánk vagy kérdésed van, kérlek, írj az info kukac miner pont hu-ra!

    Üdvözlettel:
    Miner.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örömmel csatlakozom, köszönöm a lehetőséget ! :)
      e.mailt elküldtem :)

      Törlés